Live Love Laugh

11 des.

Avui comença la segona Campanya de Recollida de Joguines “Live Love Laugh” a La Penúltima  . (La Penúltima és la meva part Mr. Hyde).

És veritat que som un bar de copes, i moltes vegades se’ns critica per la nostra superficialitat. Però no ens volem posar la vena als ulls i fer que no passa res. No podem obviar el nostre entorn, que no és gens privilegiat.

Moltes famílies del barri pateixen una situació de manca de recursos econòmics o tenen problemes socials que repercuteixen en molts infants que veuen afectat el seu desenvolupament social, cognitiu i afectiu.

La pobresa infantil es tradueix en una manca d’oportunitats i exclusió social en el futur. Per aquest motiu, aquests infants tenen unes necessitats específiques que en l’àmbit social es tradueixen en:

-Necessitat d’iniciatives que fomentin la mobilització, l’activisme i el compromís de la població general amb la situació de desavantatge social i econòmic que afecta a un gran nombre de ciutadans, i d’infants en particular.

-Necessitat de transmetre uns valors adequats a la infància més desfavorida que els ensenyin a ser conscients dels seus drets i la seva educació. La joguina és un mitjà per aconseguir el seu desenvolupament intel·lectual, afectiu i social, d’una manera positiva i normalitzada.

-Necessitat de promoure la igualtat de tos els nens i nenes davant del dret al joc com activitat d’esbarjo i descans pròpia de l’edat, alhora que s’intenta eliminar l’actual discriminació que hi ha per raons de procedència social, nacionalitat i, fins i tot, confessió.

LIVELOVE

La campanya de l’any passat va anar molt bé, per això he cregut que seria bo tornar-la a fer. Els nostres amics del bar ja estaven demanant-la…

Els que no ens coneixeu i vulgueu participar estem al carrer de la Riera Alta, 40 de Barcelona.

Recordeu que els nens que les rebran poden tenir entre 0 i 16 anys.

La recollida començarà el dia 11 fins el 21.

També és important tenir en compte que la joguina sigui:
-Nova
-Educativa
-No sexista
-No elèctrica

 Els encarregats de gestionar el repartiment seran els del Casal dels Infants del Raval.

Moltes gràcies i, Live, Love, Laugh!

http://www.facebook.com/events/487837321268518/487841297934787/?notif_t=plan_mall_activity

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: