Una mica de lectura

29 nov.

Ja fa bastant temps que per recomanació d’una amiga mestra d’infantil, vaig anar a comprar a la llibreria el que ella anomenava La Biblia. “Aprendre i ensenyar a l’educació infantil”

És un llibre de l’editorial Graó, que es troba dins la col·lecció de  Biblioteca Infantil.

Per a mi va ser el començament, i la veritat és que la lectura d’aquest i de tots els que van venir després, (encara no els he llegit tots, la col·lecció te 37 llibres), t’aclareixen molts dubtes de com afrontar i plantejar diferents situacions.

Aquest que us vull recomanar, que ja va per quarta edició, em va servir per aprofundir en molts temes i reforçar tot allò que anava estudiant per una altra banda i, sobretot, em va fer veure molt clarament que volia continuar amb aquest estudis.

Us deixo la ressenya de la contraportada i el link d’aquesta col·lecció, per si us animeu els que no el coneixíeu encara i us venen ganes.

De pasada, donar-li les gràcies a la Marisa per guiar-me.

Aprendre i ensenyar a l’educació infantil aborda des d’una prespectiva constructivista el procés d’ensenyament-aprenentatge d’aquesta etapa educativa que abasta dels primers mesos de vida fins els sis anys. Les autores posen en relleu les continuïtats i també les especificitats i particularitats dels dos cicles que componen l’etapa. Des d’aquesta doble prespectiva es plantegen els temes més rellevants per a la pràctica educativa, l’avaluació el treball en equip dels mestres i els processos d’eloboració de projectes compartits, les relacions entre el context familiar i escolar…

En conjunt, l’obra pretén aportar idees i orientacions per analitzar i millorar el treball docent a partir del diàleg entre la pràctica quotidiana i els referents teòrics.

http://www.grao.com/llibres/col-leccions/biblioteca-de-infantil/pagact/1

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: